News item image

Jeg tenker på foreldrene mine

Bijan Gharahkhani er 62 år. Veileder i NAV Øvre Eiker og er leder av Buskerud Innvandrerråd i 23 år Født  i Iran og bor i Skotselv. (Foto: Nina Holtan)

Her er Bijans tekst

Jeg tenker på foreldrene mine, Som jeg var det viktigste i mitt liv. Har mistet faren min. Uten å være på hans begravelse. Men jeg tenker på mora mi som fortsatt lever og savner henne. Hun er en sterk dame som ønsker meg det beste. Hun er den eneste som jeg tenker på fra det gamle hjemlandet mitt Iran.

Originalteksten (farsi)

من به پدر و مادرم فکر می کنم ، همانطور که مهمترین چیز در زندگی ام بود. پدرم را از دست داده ام بدون حضور در مراسم خاکسپاری وی. اما من به مادرم فکر می کنم که هنوز زنده است و دلش برای او تنگ شده است. او یک بانوی قدرتمند است که بهترین من را می خواهد. او تنها کسی است که در وطن قدیمی ام ایران فکر می کنم

Røtter er tema for Drammen Sacred Music Festival 2021. Se alle bidragene til røtterprosjektet her.

Hør gjerne samtalen mellom Bijan Gharahkhani og Ivar Flaten i podkasten Ypsilonsamtaler.

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett