News item image

En helt unik opplevelse

De synger gjennom de tøffeste tider, og mens krigen står på sitt verste, så synger de hver dag i sin hjemby. 18 september har vi æren av å ønske de velkommen til oss i Strømsø kirke.

Kyiv kammerkor er byen offisielle reprentasjonskor, og består av 21 profesjonelle sangere. Koret ble dannet av Mykola Hobdych i 1991, som fortsatt er dirigent. Etter at kirkemusikken hadde vært forbudt i 70 år, så Hobdych den store muligheten til å få startet den fantastiske ukrainske musikken. Koret har opptrådd på flere store scener, som for eksempel Notre Dame kirken i Paris og Carnegie Hall i New York. 

Vidunderlig ukrainsk folkemusikk

Koret er alltid til stede under Kyivs mest sentrale anledninger – så dette er en unik mulighet til å få oppleve ukrainsk kultur og folkemusikk på sitt aller beste. Den vidunderlige ukrainske folkemusikken inngår blant annet folkemusikkinstrumenter, som sekkepipe, fløyter og trommer, som koret spiller samtidig som de synger. De har spilt inn mange CD’er, som Hobdych sender ut til de mange korene i hele Ukraina, sammen med noter som han får trykket. Koret har turnert i Ukraina, USA og Canada. 

Hvis du ikke er overbevist om at du burde høre på dette fantastiske koret 18 september, bare se på dette!

Billetter kommer snart!

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Søndag 15. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett