News item image

Annerledeskonsertene

Velkommen til intimkonsertserien Open Living Room! Hva sier du til både en dose indisk mat og en herlig hjemme-hos-opplevelse? Du er herved invitert.

Den populære konsertserien foregår hjemme hos gjestfrie drammensere der vanlige musikkscener er byttet ut med stuer, bakgårder, hager og tun. Denne gangen starter vi hos familien Singh i 4.Strøm terrasse 18, Drammen. Ikke nok med at du får herlig musikk. Vi vet også at familiens eldste, bestemoren i huset, står på kjøkkenet og forbereder nydelig indisk mat, punjabi-style, til gjestene. Det alene er grunn god nok til å sikre seg de relativt få billettene som selges til konserten  22. september.

Multiinstrumentalister

Hovedattraksjonene er uansett  Ibou Cissokoho, Adama Barry og Bacary Sagna i gruppa  You-3! You-3 består av talentfulle multi-instrumentalistene  som er viktige tradisjonsbærere av tradisjonell og moderne musikk fra Sør-Afrika, Burkina Faso og Senegal. I tillegg til sang, får vi høre instrumenter som djembe, kora, n´goni, balafon, gitar. Her blir det morro!

Krevende kjærlighet

Dagen etter gjentar vi suksessen på Gyldenløve Tun i Tollbugata 48! Her får du møte artisten Sid Hart. Han vokste opp i Nicaragua, et svært konservativt land der han ikke kunne uttrykke sine følelser for menn. Han skriver låter om personlige opplevelser som er romantiske, triste og noen ganger morsomme. Hart gjenskaper musikken han elsket mest som tenåring, med preg av 90-talls pop, folk og techno.

Billetter til Sid Hart-konserten kan du kjøpe direkte her
Lytte, hvile, meditere

I tillegg til disse to svært intime arrangementene, byr vi på Musikkmeditasjon i Strømsø kirke med Kristin Skaare. Hun har med seg  Harpreet
Bansal, som mange opplevd på konserter med Karpe. Harpreet  spiller fiolin sammen med Kristin på flygel.
Vi gleder oss til en vakker stund der du kan lytte, hvile, meditere – alt etter hva du selv ønsker!

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Søndag 15. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Onsdag 18. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett