News item image

Tusen takk for i år!

Det er et privilegium å få lov til å være leder for Drammen Sacred Music Festival. Den 14. festivalen er unnagjort og det er på tide å si TAKK!

 

TAKK til deg som kom og var tilstede under ett eller flere arrangementer. Uten publikum, uten applaus, bifall og tilbakemeldinger blir det meningsløst. Vi er her for å dele med deg og alle i Drammen og omegn.

TAKK til alle artistene som har bidratt med sine ulike uttrykk i form av sang og musikk, dans, film, drama, poesi, meditasjon, bildende kunst og samtaler. Vi er så glade for at dere svarer ja når vil ber dere om å komme til festivalen vår.

TAKK til alle frivillige som har sørga for at hjulene går rundt under festivalen. Takk til dere som har stått i døra, dere som har sjaua, servert mat, fotografert og filma, lagd god lyd, hengt opp plakater, heia i sosiale medier og ikke minst fremsnakka festivalen. Uten dere går det ikke.

TAKK til styret og programrådet som jobber gjennom hele året for at det skal bli festival, at vi har et fantastisk innhold og at vi har rammer og planer. Dere er en super gjeng!

NESTE ÅR har vi 15 års jubileum! Da er vi garantert tilbake tredje uka i september med nytt og spennende program.

Med vennlig hilsen

Bjørn Olav Nordahl, styreleder