News item image

Ordet er dekket

Programleder  (og tidligere styreleder) Bjørn Olav Nordahl ser frem til å sette sammen personer og grave frem temaer som gjør at vi som lytter også i år får mer å tenke på, får utvidet horisont og forståelse – og tør å stille enda flere spørsmål til både oss selv og andre.

For å kunne servere så ferske og samfunnsaktuelle debatter som mulig – og samtidig kunne gi deg en overskrift som gjør at du setter av ettermiddagen den gjeldende datoen, balanserer vi på en bevegelig tidslinje.

Men snart, kjære DS-venner! Snart foreligger fire Ordet er dekket-program!

FØLG MED!

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Søndag 15. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett